Als je begint met affiliate marketing, is het verstandig om je aan te sluiten bij een aantal affiliate netwerken. Zo kom je direct in contact met betrouwbare partners die jou een vergoeding uit willen betalen voor verkopen die via jouw website gerealiseerd zijn. In dit artikel vind je een aantal betrouwbare affiliate netwerken in Nederland waar je je direct bij kunt aansluiten om aan de slag te gaan met affiliate marketing.

Affiliate netwerken in Nederland

Affiliate netwerken opereren vaak in verschillende landen. Toch hebben zij een selectie van partners per land, waardoor jij kunt vinden welke lokale partners het beste bij je passen. Hieronder vind je drie van de grootste betrouwbare affiliate netwerken die actief zijn in Nederland. We raden je aan om je bij alle netwerken aan te melden om alle mogelijke partners te ontdekken en je bij veel verschillende campagnes aan te sluiten.

3. Daisycon

Daisycon is de Nederlandse speler in dit rijtje, maar dat betekent zeker niet dat hij onder doet voor de concurrentie. Met een uitgebreid systeem van adverteerders en een gebruiksvriendelijke online omgeving, is dit zeker een affiliate netwerk waar je je voor aan moet melden. Ga via de rode knop hieronder meteen naar Daisycon om een account aan te maken.

2. AWIN

AWIN is een grote internationale speler uit Duitsland en is daar ook het grootste affiliate marketing netwerk. In Nederland heeft AWIN inmiddels een flink systeem opgebouwd met een aantal grote spelers op het gebied van affiliate marketing. Sluit je via de rode knop hieronder aan om direct te ontdekken welke partners eraan verbonden zijn.

3. TradeTracker

TradeTracker opereert ook internationaal en heeft inmiddels een mooi bestand aan adverteerders opgebouwd. Via de onderstaande rode knop kun je je direct bij dit affiliate netwerk aanmelden.

Siebren is de oprichter van Affiliate Marketing Cursus. Hij heeft diverse succesvolle websites opgericht in het verleden en deelt zijn kennis via dit platform. Zo kom jij als startende of gevorderde online ondernemer te weten hoe je door middel van affiliate marketing je bezoekers optimaal kunt monetariseren.